Fejl 800706BE vises, når du prøver at starte en app på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at starte en Xbox One-app:

800706BE

Det kan betyde, at et problem fik appen til at gå ned eller afslutte uventet.

Løsninger

Løsning 1: Prøv at starte appen igen

Du kan løse dette problem ved at vente nogle få minutter og derefter starte appen igen.

Hvis appen ikke starter, kan du prøve næste løsning.

Løsning 2: Genstart Xbox One-konsollen

Du kan løse dette problem ved at genstarte din Xbox One-konsol og derefter starte appen igen. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen  på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen igen.