Fejlkode 800706F4 vises, når du starter et Xbox One-spil

Følgende fejlkode vises, når du prøver at starte et Xbox One-spil:

800706F4

Spillet kunne ikke startes. Det kan skyldes den måde, hvorpå spillet er gemt på din konsol.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Prøv at starte spillet igen

1. Tryk på højre udløser, mens du er på startskærmen, og tryk på A-knappen for at åbne Mine spil og apps.
  2. Vælg Spil.
  3. Vælg det spil, du prøver at spille.

Hvis spillet ikke starter, kan du prøve næste løsning.

Løsning 2: Genstart Xbox One-konsollen

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.

Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.

2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Prøv at starte spillet igen.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen. Prøv at starte spillet igen.

Løsning 3: Installer spillet igen

Når du geninstallerer spillet, overskrives det spil, der er gemt på konsollen. Uanset om du installerer fra en disk eller fra Xbox Games Store, skal du først fjerne den tidligere installation. Sådan fjerner du et spil:

1. Tryk på højre udløser, mens du er på startskærmen, og tryk på A-knappen for at åbne Mine spil og apps.
  2. Vælg Spil.
  3. Vælg det spil, du vil fjerne.
  4. Tryk på Menu-knappen på controlleren, og vælg Fjern.

Derefter kan du installere spillet igen ved at indsætte disken eller downloade spillet fra Xbox Store. Hvis du vil downloade spillet igen, skal du søge efter spillet i Store og vælge det. Vælg derefter Installer.

Hvis problemet opstår igen, skal du kontakte Xbox Support.