Fejlkode 800706F4 vises, når du starter et Xbox One-spil

Følgende fejlkode vises, når du prøver at starte et Xbox One-spil:

800706F4

Spillet kunne ikke startes. Det kan skyldes den måde, hvorpå spillet er gemt på din konsol.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Prøv at starte spillet igen

1. Gå til Start, gå til højre, og vælg Mine spil og apps.
  2. Vælg Spil.
  3. Vælg det spil, du prøver at spille.

Hvis spillet ikke starter, kan du prøve næste løsning.

Løsning 2: Genstart Xbox One-konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Prøv at starte spillet igen.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen. Prøv at starte spillet igen.

Løsning 3: Installér spillet igen

Når du geninstallerer spillet, overskrives det spil, der er gemt på konsollen. Du skal først fjerne den tidligere installation, uanset om du har installeret fra en disk eller fra Store. Sådan fjerner du et spil:

1. Gå til Start, gå til højre, og vælg Mine spil og apps.
  2. Vælg Spil.
  3. Vælg det spil, du vil fjerne.
  4. Tryk på Menu-knappen på controlleren, og vælg Fjern.

Derefter kan du installere spillet igen ved at indsætte disken eller downloade spillet fra Xbox Store. Hvis du vil downloade spillet igen, skal du søge efter spillet i Store og vælge det. Vælg derefter Installer.

Hvis problemet opstår igen, skal du kontakte Xbox Support.