Fejl 80072EE7 vises, når du prøver at åbne indhold på din Xbox One-konsol

Følgende fejl vises, når du prøver at åbne indhold på din Xbox One-konsol:

Fejl 80072EE7

Dette kan betyde, at konsollen ikke kunne indlæse den ressource, du prøver at åbne. Denne fejl opstår typisk, når en netværksforbindelsesfejl forhindrer navnet på ressourcen i at blive konverteret til en IP-adresse.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: Begrænset
2017-09-22T16:14:10.0000000-07:00

Påvirkede platforme:

Xbox One

Påvirkede tjenester:

We are working to resolve a store error affecting some console users. Purchases made on Xbox.com or the Xbox app are not affected, and will be available to download to the console via My Games and Apps under Ready To Install.

Seneste opdatering

Vi mener, at have identificeret problemet, der forhindrer nogle medlemmer i at købe indhold. Tak for tålmodigheden, mens teamet arbejder på at løse problemet.

Løsning 2: Test forbindelsen til Xbox Live

1. Genstart din netværksenhed.
  2. Test din Xbox Live-forbindelse:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Netværk.
    5. Vælg Netværksindstillinger.
    6. Vælg Test netværksforbindelse.

Hvis der vises et pakketab på mere end 5 %, kan du prøve Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl.