Fejl 80072EE7 vises, når du prøver at åbne indhold på din Xbox One-konsol

Følgende fejl vises, når du prøver at åbne indhold på din Xbox One-konsol:

Fejl 80072EE7

Dette kan betyde, at konsollen ikke kunne indlæse den ressource, du prøver at åbne. Denne fejl opstår typisk, når en netværksforbindelsesfejl forhindrer navnet på ressourcen i at blive konverteret til en IP-adresse.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: kører
2017-07-24T01:33:41.4050591+00:00

Løsning 2: Test forbindelsen til Xbox Live

1. Genstart din netværksenhed.
  2. Test din Xbox Live-forbindelse:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Netværk.
    5. Vælg Netværksindstillinger.
    6. Vælg Test netværksforbindelse.

Hvis der vises et pakketab på mere end 5 %, kan du prøve Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl.