Fejl 80072F8F vises, når du prøver at oprette forbindelse til Xbox Live

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at bruge en funktion på Xbox Live:

80072F8F

Det kan betyde, at der er et problem med din forbindelse til Xbox Live-tjenesten.

Bemærk! Det er normalt en forbigående fejl.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-10-19T00:44:53.4842888+00:00

Løsning 2: Genstart netværksenheden

Genstart din netværksenhed for at løse dette problem. Du kan f.eks. genstarte din router eller gateway.

Hvis det ikke løser problemet, kan du prøve næste løsning.

Løsning 3: Test din forbindelse til Xbox Live

Du kan løse dette problem ved at teste din Xbox Live-forbindelse. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Rul til Indstillinger, og vælg Alle indstillinger.
  3. Vælg Netværksindstillinger under Netværk.
  4. Vælg Detaljeret netværksstatistik.

Hvis testen viser et pakketab på mere end 5 %, skal du prøve at foretage fejlfinding af din netværksydeevne.