Fejl 801540A9 vises, når du starter et spil på Xbox One

Du kan få vist følgende fejlkode og fejlmeddelelse, når du forsøger at downloade et spil til Xbox One:

801540A9

Sorry, this profile can't connect to Xbox Live on this console. To fix it, download it again.

Årsagen kan være, at en barnekonto har problemer med at indlæse profiler for familiemedlemmer.

Løsning

Tilknyt barnekontoen til voksenkontoen igen. Sådan gør du:

1. Log på din Microsoft-konto, og vælg fanen Familie.
  2. Vælg Tilføj et barn.
  3. Skriv mailadressen til den barnekonto, som du vil knytte til voksenkontoen igen. Herefter sendes der en invitation til barnekontoens mailadresse.
  4. Log af din Microsoft-konto, og log derefter på barnekontoen.
    Bemærk! Af sikkerhedshensyn kan du blive bedt om at bekræfte kontoen.
  5. Vælg knappen Log på, og acceptér.
    Bemærk! Mailen kan findes ved at vælge Vis indbakke.