Fejl 8015DC01 vises, når du bruger Xbox One

Du får vist følgende fejlkode, når du bruger Xbox One:

8015DC01

Det kan betyde, at din konsol skal opdateres. Hvis du genstarter din konsol, vil den automatisk downloade de tilgængelige opdateringer.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe fejlen på følgende måder:

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-06-26T00:28:31.5136059+00:00

Løsning 2: Genstart konsollen

Genstart din konsol for at downloade tilgængelige opdateringer. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Prøv at afspille indholdet igen.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

Hvis problemet opstår igen, skal du kontakte Xbox Support.