Fejl 8015DC12 vises, når du prøver at starte et spil eller en app på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at starte et spil eller en app på din Xbox One-konsol:

8015DC12

Det betyder, at du måske skal vente et par minutter og derefter afspille indholdet igen, eller du skal genstarte din konsol.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Social og spil: kører
2017-04-30T19:18:58.2215600+00:00

Løsning 2: Genstart konsollen

Du kan løse dette problem ved at genstarte din Xbox One-konsol og derefter starte spillet eller appen igen. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Prøv at afspille indholdet igen.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen. Prøv at afspille indholdet igen.

Hvis problemet opstår igen, skal du kontakte Xbox Support.