Fejl 80270254 vises, når du prøver at afspille indhold på din Xbox One-konsol

Du kan få vist følgende fejlkode, når du prøver at afspille noget indhold på Xbox One:

80270254

Det kan betyde, at du skal installere den rigtige app for at afspille indholdet, eller at det indhold, du prøver at afspille, ikke er blevet installeret.

Løsninger

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Tv, musik og video: kører
2017-03-27T10:47:09.0908378+00:00

Løsning 2: Tjek, at du kan logge på Xbox Live

Kontrollér, at du har forbindelse til Xbox Live og er logget på din profil. Hvis du ikke kan oprette forbindelse, skal du se Løsning af Xbox One-forbindelsesfejl.

Løsning 2: Tjek, at du bruger den rigtige app

Sørg for, at du har downloadet den korrekte app, som skal benyttes, når du vil bruge eller afspille indholdet.

Løsning 3: Download indholdet igen

Download indholdet igen fra Xbox Store. Se Installer spil på Xbox One.