Fejl 8027025A vises, når du prøver at logge på eller starte en app på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at logge på eller starte en Xbox One-app:

8027025A

Det kan betyde et af følgende:

• Der er opstået et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.
  • Appen blev ikke indlæst på den forventede tid.
  • Der er problemer med at logge på din profil.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-09-25T00:05:16.3835140+00:00

Løsning 2: Start appen igen

Først skal du stoppe appen:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Vælg Menu-knappen, når appfeltet er markeret.
  3. Vælg Afslut.

Vent mindst 10 sekunder, og start så appen igen.

Løsning 3: Genstart konsollen

Gør følgende for at nulstille cachen på din Xbox One-konsol. Hvis din konsol er frosset, skal du udføre en total nulstilling ved at følge instruktionerne i noten.

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen  på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen  på konsollen igen.