Fejl 807A1007 vises, når du deltager i en gruppe på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at deltage i en gruppe på Xbox One:

0x807A1007

Det kan betyde, at internetforbindelsen mellem din Xbox-konsol og de andre gruppemedlemmer er afbrudt. Det skyldes normalt et forbindelsesproblem mellem dig og værten. Det kan dog også angive en konflikt i den NAT-type, der bruges af dig og værten.

Løsninger

Løsning 1: Prøv at deltage i gruppen igen

Denne fejl kan skyldes et midlertidigt netværksproblem, så du kan måske løse problemet ved at prøve at deltage i gruppen igen.

Løsning 2: Tjek, om der er et NAT-problem (Network Address Translation)

Du og de andre, der prøver at deltage i gruppen, skal prøve Løsning af problemer med multiplayerspil på Xbox One for at foretage fejlfinding af NAT-relaterede problemer.