Fejl 0x807D0106 vises, når du deltager i en gruppe på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at deltage i en gruppe på Xbox One:

0x807D0106

Det kan betyde, at internetforbindelsen mellem din Xbox-konsol og de andre gruppemedlemmer er afbrudt. Ofte er det et resultat af inkompatible NAT-typer (Network Address Translation).

Løsning

Du og den ven, hvis gruppe du prøver at deltage i, skal prøve Løsning af problemer med multiplayerspil på Xbox One for at løse problemet.