Fejl 80A40002 vises, når du prøver at logge på eller gendanne din profil på Xbox One.

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at udføre én af følgende handlinger:

• Log på med din Xbox Live-profil på din Xbox One-konsol
  • Genskab din profil til en Xbox One-konsol

0x80A40002

Der opstod et problem, og vi kunne ikke fortsætte

Dette kan betyde følgende ting:

• Der er et problem med din Xbox Live-forbindelse.
  • Der er et problem med din Microsoft-konto.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-05-22T21:52:22.6515816+00:00

Løsning 2: Log af Xbox Live

Hvis du ikke kan downloade din profil, eller hvis du har problemer, når du logger på Xbox Live, skal du logge af og derefter logge på igen:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, vælg Start, og vælg derefter dit gamerbillede.
  2. Vælg gamerbilledet for den konto, du vil logge af, og vælg derefter Log af.
  3. Gå til skærmen Start, og vælg Log på eller sig "Xbox, sign in" (Xbox, log på).
  4. Vælg den konto, du vil logge på, og tryk derefter på A-knappen .

Løsning 3: Test Xbox Live-forbindelsen.

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger, og vælg derefter Test netværksforbindelse.

Bemærk! Hvis meddelelsen "Alt er i orden" vises, skal du prøve at logge på din Xbox-profil. Hvis du får vist en fejlmeddelelse, skal du se Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl for at få hjælp.

Løsning 4: Fjern og genskab din Xbox-profil

Trin 1: Fjern din Xbox-profil fra konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Rul til højre, og vælg Fjern konti under Konto.
    5. Vælg den konto, du vil fjerne.
    6. Vælg Fjern for at bekræfte.
    7. Vælg Luk, når du er færdig.
    8. Genstart konsollen:
      1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
      2. Vælg Indstillinger.
      3. Vælg Genstart konsol.
      4. Vælg Ja for at bekræfte.

Trin 2: Sluk og tænd for din Xbox One-konsol

Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du slukker og tænder konsollen, i Sådan kan du genstarte eller slukke og tænde din Xbox One-konsol.

Trin 3: Gendan din profil på konsollen

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
    2. Rul op, og vælg Log på øverst i guiden.
    3. Vælg Tilføj og administrer.
    4. Angiv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg derefter Enter.
    5. Bekræft indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger, som du har angivet for din konto. Disse indstillinger gælder for enhver Xbox One-konsol, du logger på. Vælg Næste.
    6. Vælg farven til din startskærm på skærmen Vælg en farve for at skelne mellem dig og andre, som bruger denne konsol. Vælg Næste.
    7. Du vil blive påmindet om det gamerbillede, der er tilknyttet din profil. Vælg Næste.
    8. Vælg Gem min adgangskode eller Bliv ved med at spørge om min adgangskode. Din profil er nu downloaded til konsollen Bemærk! Du kan styre, hvem der har adgang til kontoen, ved at vælge Bliv ved med at spørge om min adgangskode. Ellers kan alle logge på din konto uden tilladelse på konsollen. Dette er særligt vigtigt, hvis du logger på en konsol, som du ikke ejer eller deler med andre.

Løsning 5: Foretag fejlfinding af forbindelsen til Xbox Live

Hvis du vil fejlfinde din forbindelse til Xbox Live, skal du følge trinnene i Løsning af Xbox One-forbindelsesfejl.