Fejl 80A40004 opstår, når du logger på Xbox Live på din Xbox One-konsol eller på Xbox.com

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at logge på din Xbox Live-konto på din Xbox One-konsol eller på Xbox.com:

We couldn't sign you in. Try again in a few minutes, or check your account by signing in to account.live.com.
80A40004

Det kan betyde et af følgende:

• Faktureringsoplysningerne for din Microsoft-konto skal opdateres.
  • Der er et problem med netværksforbindelsen.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

1. Log på din Microsoft-konto. Har du glemt din adgangskode? Nulstil din adgangskode.
  2. Klik på Rediger sikkerhedsoplysninger.
  3. Tjek dine sikkerhedsoplysninger. Tjek f.eks., at oplysningerne om Telefonnummer, Alternativ mailadresse og Sikkerhedsspørgsmål er korrekte (hvis de er tilgængelige).
  4. Gå til Fakturering, og vælg Faktureringsoplysninger.
  5. Tjek faktureringsoplysningerne for din Microsoft-konto. Tjek for eksempel, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at betalingsoplysningerne for din Microsoft-konto, herunder brug af store og små bogstaver, svarer til de oplysninger, der bruges til dit kreditkort.
  6. Log af din Microsoft-konto.
  7. Log på Xbox Live på din Xbox One-konsol.

Løsning 2: Fjern og genskab din Xbox Live-profil

Følg disse trin for at downloade en ny version af din profil fra Xbox Live-serverne:

1. Fjern din Xbox Live-profil fra konsollen:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden. Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Rul til højre, og vælg Fjern konti under Konto.
    5. Vælg den konto, du vil fjerne.
    6. Vælg Fjern for at bekræfte.
    7. Vælg Luk, når du er færdig.
    8. Genstart konsollen:

i. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.

ii. Vælg Indstillinger.

iii. Vælg Genstart konsol.

iv. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

2. Gendan din konto på konsollen:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden. Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.
    2. Rul op til toppen, og vælg Log på øverst i guiden.
    3. Vælg Tilføj og administrer.
    4. Angiv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg derefter Enter.
    5. Bekræft indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger, som du har angivet for din konto. Disse indstillinger gælder for enhver Xbox One-konsol, du logger på. Vælg Næste.
    6. Vælg farven til din startskærm på skærmen Vælg en farve for at skelne mellem dig og andre, som bruger denne konsol. Vælg Næste.
    7. Du bliver mindet om det gamerbillede, der er tilknyttet din konto. Vælg Næste.
    8. Vælg Gem min adgangskode eller Bliv ved med at spørge om min adgangskode. Din konto er nu downloadet til konsollen.

Løsning 3: Nulstil din netværksenhed, genstart konsollen, og test din netværksforbindelse

Gør følgende for at slukke og tænde for konsollen:

1. Fjern strømkablet bag på routeren, modemmet eller gatewayen i fem minutter. Hvis du har en router og et modem, skal du fjerne strømkablet fra begge enheder.
    2. Efter fem minutter skal du sætte strøm til modemmet eller gatewayen og vente på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstand.
    3. Hvis du bruger en router, skal du tænde for den og vente på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstand.
    4. Genstart konsollen:
      1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
      2. Vælg Indstillinger.
      3. Vælg Genstart konsol.
      4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

5. Test Xbox Live-forbindelsen:
      1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
      2. Vælg Indstillinger.
      3. Vælg Alle indstillinger.
      4. Vælg Netværk.
      5. Vælg Netværksindstillinger, og vælg derefter Test netværksforbindelse.

Hvis problemet opstår igen, skal du kontakte Xbox Support.