Fejl 80A40008 vises på grund af et problem med forbindelsen eller kontoen på din Xbox One

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at logge på din Xbox Live-profil eller genskabe din profil på din Xbox One-konsol:

Der opstod et problem, og vi kunne ikke fortsætte

0x80A40008

Det kan betyde et af følgende:

• Der er et problem med din Xbox Live-forbindelse.
  • Du har angivet forkerte oplysninger for din Microsoft-konto (mailadresse og adgangskode).
  • Der er et problem med din Microsoft-konto.
  • Der er gemt for mange konti på din Xbox-konsol.

Løsninger

Prøv følgende for at løse dette problem.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-08-16T13:40:57.4921981+00:00

Løsning 2: Test Xbox Live-forbindelsen.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger.
  6. Rul til højre, og vælg Test netværksforbindelse.

Hvis meddelelsen "Alt er i orden" ("Everything is good") vises, skal du prøve at logge på din Xbox Live-profil. Hvis denne meddelelse ikke vises, skal du prøve Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl.

Løsning 3: Fjern din konto, og tilføj den igen

1. Fjern din konto fra konsollen. Sådan gør du:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Fjern konti under Konto.
    5. Rul til højre, og markér din konto for at vælge den.
    6. Vælg Fjern.
  2. Genstart konsollen. Sådan gør du:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Genstart konsol.
    4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.

1. Føj din konto til konsollen igen. Sådan gør du:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Log på.
    2. Rul ned til Administrer konti.
    3. Vælg Tilføj ny.
    4. Angiv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg derefter Enter.
    5. Bekræft indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger, som du har angivet for din konto. Disse indstillinger gælder for enhver Xbox One-konsol, du logger på.
    6. Vælg Næste.
    7. Vælg farven til din startskærm på skærmen Vælg en farve for at skelne mellem dig og andre, som bruger denne konsol.
    8. Vælg Næste.
    9. Når du bliver mindet om det gamerbillede, der er tilknyttet din profil, skal du vælge Næste.
    10. Vælg dine præferencer for login.
Løsning 4: Fjern alle konti på konsollen

Hvis du har gemt mange konti på din konsol, skal du fjerne dem alle og genstarte konsollen, før du tilføjer din konto igen som beskrevet i Løsning 3 ovenfor.

Hvis du stadig ikke kan logge på, efter du har fjernet alle konti, skal du gendanne fabriksindstillingerne på konsollen. Læs og følg instruktionerne omhyggeligt.

Advarsel! Hvis du nulstiller din konsol til fabriksindstillingerne, slettes alle konti, apps, spil, gemte spil og indstillinger. Alt, der ikke er synkroniseret med Xbox Live, går tabt. Din konsol synkroniseres automatisk med Xbox Live, når den er tilsluttet denne tjeneste.