Fejl 80A4000A vises, når du bruger din Xbox Live-konto på Xbox One

Følgende fejlmeddelelse vises, når du prøver at bruge eller administrere din Xbox Live-konto på din Xbox One-konsol:

When this Xbox isn't connected, we can't sign you in. This can happen if you don't save your password. Please check your network connection.

80A4000A

Det kan betyde et af følgende:

• Din konsol har mistet forbindelsen, da den prøvede at gemme din adgangskode til konsollen.
  • Din konsol har mistet forbindelsen og kan ikke logge dig på igen, fordi du ikke har gemt din adgangskode.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-05-27T18:53:03.7329488+00:00
Løsning 2: Afbryd og genopret forbindelse til Xbox Live
  1. Gør følgende for at afbryde din konsols forbindelse til Xbox Live.
    • Kablet forbindelse: Hvis du bruger en kabelforbindelse, skal du blot frakoble Ethernet-kablet bag på Xbox One-konsollen.
    • Trådløs forbindelse:
      1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
      2. Vælg Indstillinger.
      3. Vælg Alle indstillinger.
      4. Vælg Netværk.
      5. Vælg Netværksindstillinger.
      6. Vælg Afbryd trådløs.
  2. Sluk og tænd for din Xbox One-konsol. Når du slukker og tænder konsollen, genstartes den helt. Denne handling sletter ikke dine spil eller data. Sådan gør du:
    1. Sluk konsollen ved at holde Xbox-knappen (tænd/sluk) foran på konsollen nede i ca. 10 sekunder.
    1. Tænd konsollen igen ved at trykke på enten Xbox-knappen (tænd/sluk) på konsollen eller på Xboxknappen  på controlleren.
      Bemærk!
      Hvis du ikke får vist den grønne opstartsanimation, når konsollen genstartes, skal du gentage disse trin. Sørg for, at du holder tænd/sluk-knappen trykket ind, indtil konsollen er slukket helt.
  1. Opret forbindelse til Xbox Live igen.
    Bemærk! Du kan få hjælp til at oprette forbindelse i Løsning til oprettelse af forbindelse til Xbox Live for første gang.
  2. Log på din Xbox Live-profil på din Xbox One-konsol. Du kan finde flere oplysninger i Løsning af problemer med Xbox One-login.

Løsning 3: Sluk og tænd for din konsol, og test din netværksforbindelse

Gør følgende for at slukke og tænde for din konsol:

1. Fjern strømkablet bag på routeren, modemmet eller gatewayen i 5 minutter. Hvis du har både en router og et modem, skal du fjerne strømkablet fra begge enheder.
  2. Sluk og tænd for din Xbox One-konsol. Du kan finde oplysninger om, hvordan du slukker og tænder for din Xbox One, under Løsning 2.
  3. Efter fem sekunder skal du tilslutte modemmet eller gatewayen og vente på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstand.
  4. Hvis du bruger en router, skal du tænde for den og vente på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstand.

Test derefter Xbox Live-forbindelsen:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger.
  6. Vælg Test netværksforbindelse.

Hvis denne løsning fungerede, opretter konsollen forbindelse til Xbox Live. Hvis testen mislykkedes, skal du prøve Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl.

Bemærk! Vælg Ja, hvis du bliver bedt om at opdatere konsollens software.