Fejl 80A4000B vises på grund af et fakturerings- eller forbindelsesproblem på Xbox One

Følgende fejlmeddelelse vises, når du prøver at logge på din Xbox Live-konto på din Xbox One-konsol:

Vi kunne ikke logge dig på. Prøv igen om nogle få minutter, eller tjek din konto ved
at logge på account.live.com. (We couldn't sign you in. Try again in a few minutes, or check your account by signing in to account.live.com).

80A4000B

Det kan betyde et af følgende:

• Dine faktureringsoplysninger for din Microsoft-konto skal opdateres.
  • Der er problemer med netværksforbindelsen.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-02-27T08:17:06.3625219+00:00

Løsning 2: Tjek sikkerhedsoplysningerne for din Microsoft-konto

1. Log på din Microsoft-konto.
    Har du glemt din adgangskode? Nulstil din adgangskode.
  2. Vælg Sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger.
  3. Vælg Flere sikkerhedsindstillinger.
  4. Tjek dine sikkerhedsoplysninger. Sørg for, at din mailadresse, din alternative mailadresse og dit telefonnummer er korrekte.
  5. Vælg Fakturering og betaling, og vælg derefter Faktureringsoplysninger.
  6. Tjek faktureringsoplysningerne for din Microsoft-konto. Tjek for eksempel, at faktureringsadressen for din Microsoft-konto svarer til den faktureringsadresse, der bruges til dit kreditkort. Tjek også, at betalingsoplysningerne for din Microsoft-konto, herunder brug af store og små bogstaver, svarer til de oplysninger, der bruges til dit kreditkort.
  7. Hvis der er fejl, skal du vælge Rediger profil og derefter følge instruktionerne på skærmen for at opdatere dine faktureringsoplysninger.
  8. Log af din Microsoft-konto.
  9. Log på Xbox Live på din Xbox One-konsol.

Løsning 3: Fjern og genskab din Xbox Live-profil

Følg disse trin for at downloade en ny version af din profil fra Xbox Live:

1. Fjern din Xbox Live-profil fra konsollen:
    1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Konto.
    5. Vælg Fjern konto.
    6. Vælg den konto, du vil fjerne.
    7. Vælg Fjern for at bekræfte.
  2. Udfør en koldstart af konsollen. Det gør du ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen, indtil konsollen slukkes og genstarter.
  3. Gendan din profil til konsollen:
    1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
    2. Vælg Log på.
    3. Vælg Tilføj ny.
    4. Angiv mailadressen til din Microsoft-konto, og vælg derefter Enter.
    5. Angiv adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg derefter Enter.
    6. Bekræft indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger, som du har angivet for din konto. Disse indstillinger gælder for enhver Xbox One-konsol, du logger på. Vælg Næste.
    7. På skærmen Login- &; sikkerhedsindstillinger skal du vælge enten Gør det hurtigt, og det bliver ren magi, Tjek, at det er mig eller Luk ned
    8. Hvis du vælger Gør det hurtigt, og det bliver ren magi eller Tjek, at det er mig, og du har en Kinect-sensor, beder Kinect'en dig om at bekræfte, at du vises på skærmen. Vælg Det er mig for at bekræfte.
    9. Du vil blive mindet om det gamerbillede, der er tilknyttet din profil. Vælg Næste.
    10. Vælg farven til din startskærm på skærmen Vælg en farve for at skelne mellem dig og andre, som bruger denne konsol. Vælg Næste.
    11. Hvis du ikke har Xbox Live Gold, bliver du tilbudt at abonnere. Hvis du ikke vil have Xbox Live Gold, skal du vælge Nej tak.
    12. Din profil er nu downloadet til konsollen.

Løsning 4: Sluk og tænd for din konsol, og test din netværksforbindelse

Gør følgende for at slukke og tænde for konsollen:

1. Fjern strømkablet bag på routeren, modemmet eller gatewayen i 5 minutter. Hvis du har både en router og et modem, skal du fjerne strømkablet fra begge enheder.
  2. Sluk Xbox One-konsollen ved at trykke på Xbox-knappen foran på konsollen og holde den nede i 10 sekunder.
  3. Vent i 5 minutter, og sæt derefter strøm til modemmet eller gatewayen, og vent på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstand.
  4. Hvis du bruger en router, skal du tænde for den og vente på, at alle lysene vender tilbage til deres normale tilstand.
  5. Tænd konsollen igen ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen eller på Xbox-knappen på controlleren.

Bemærk! Hvis du ikke får vist den grønne opstartsanimation, når konsollen genstartes, skal du gentage disse trin. Sørg for, at du holder tænd/sluk-knappen trykket ind, indtil konsollen er slukket helt.

Test derefter Xbox Live-forbindelsen:

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger, og vælg derefter Test netværksforbindelse

Hvis problemet opstår igen, skal du kontakte Xbox Support.