Fejl 80A40010 vises på grund af et problem med forbindelsen eller Xbox Live-tjenesten på Xbox One

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at udføre én af følgende handlinger:

• Logge på din Xbox Live-konto
  • Spille et spil vha. Xbox Live
  • Bruge en app, der kræver en online forbindelse

Der er et midlertidigt problem med tjenesten. Prøv igen.

80A40010

Det kan betyde et af følgende:

• Der er et problem med Xbox Live-forbindelsen.
  • Der er et midlertidigt problem med Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-10-23T08:38:45.5467219+00:00

Løsning 2: Test Xbox Live-forbindelsen.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger.
  6. Vælg Test netværksforbindelse til højre på skærmen Netværksindstillinger.
    Hvis du har problemer med forbindelsen, skal du se Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl.

Løsning 3: Fjern og genskab din Xbox Live-profil

1. Fjern din Xbox Live-profil fra konsollen:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Konto.
    5. Vælg Fjern konto.
    6. Vælg den konto, du vil fjerne, og tryk derefter på A-knappen.
    7. Vælg Fjern for at bekræfte.
    8. Vælg Luk, når du er færdig.
  2. Udfør en koldstart af konsollen:
    1. Dobbelttryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Genstart konsol.
    4. Klik på Ja for at bekræfte, at du vil genstarte konsollen.
  3. Genskab din profil til konsollen:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Log på øverst.
    3. Vælg Tilføj og administrer.
    4. Vælg Tilføj ny.
    5. Angiv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg derefter Enter.
    6. Bekræft indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger, som du har angivet for din konto. Disse indstillinger gælder for enhver Xbox One-konsol, du logger på. Vælg Næste.
    7. Vælg Næste på skærmen Sådan ser du ud.
    8. Vælg farven til startskærmen på skærmen Vælg en farve for at skelne mellem dig og andre, som bruger denne konsol. Vælg Næste.
    9. Din profil er nu downloadet til konsollen. Tryk på Xbox-knappen for at vende tilbage til start.