Fejl 80A40011 vises, når du logger på Xbox Live på Xbox One

Hvis følgende fejlmeddelelse vises, kan du prøve at gøre følgende:

• Logge på din Xbox Live-konto
  • Spille et spil vha. Xbox Live-tjenesten
  • Bruge en app, der kræver en online forbindelse

To sign in, make sure you're connected to Xbox Live. Test your network connection, or see if the Xbox Live service is reporting problems by going to Settings > Network.

80A40011

Det kan betyde, at netværksforbindelsen til din Xbox One-konsol er gået tabt.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Test Xbox Live-forbindelsen.

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Netværksindstillinger. Kendte udfald vises midt på skærmen.
  6. Vælg Test netværksforbindelse til højre på skærmen Netværksindstillinger.
  7. Når du har testet din netværksforbindelse, skal du vælge Test forbindelse for flere spillere til højre på skærmen.

Løsning 2: Fjern og genskab din Xbox Live-profil

1. Fjern din Xbox Live-profil fra konsollen:
    1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
    2. Vælg Indstillinger.
    3. Vælg Alle indstillinger.
    4. Vælg Konto.
    5. Vælg Fjern konto.
    6. Vælg den konto, du vil fjerne, og tryk derefter på A-knappen.
    7. Vælg Fjern for at bekræfte. Vælg Luk, når du er færdig.
  2. Udfør en koldstart af konsollen. Det gør du ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen, indtil den slukkes og derefter genstarter.
  3. Gendan din profil til konsollen:
    1. Vælg Log på øverst til venstre på skærmen Start.
    2. Vælg Tilføj ny.
    3. Angiv mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto, og vælg derefter Enter.
    4. Bekræft indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger, som du har angivet for din konto. Disse indstillinger gælder for enhver Xbox One-konsol, du logger på. Vælg Næste.
    5. Vælg farven til din startskærm på skærmen Vælg en farve for at skelne mellem dig og andre, som bruger denne konsol. Vælg Næste.
    6. Du vil blive påmindet om det gamerbillede, der er tilknyttet din profil. Vælg Næste.
    7. Vælg Gem min adgangskode eller Bliv ved med at spørge om min adgangskode. Din profil er nu downloadet til konsollen.