Fejl 80A40014 vises på din Xbox One-konsol på grund af et problem med din Microsoft-konto

Din konto er blokeret Hvis du har problemer med at logge på din konsol, skal du se Løsning af problemer med konto, der er blevet angrebet.

Følgende fejlmeddelelse vises, når du prøver at logge på din profil på din Xbox One- eller Xbox 360-konsol:

Sorry, something's wrong with your Microsoft account. Go to https://account.live.com for help.

Fejlkode: 80A40014

Dette kan betyde, at din Microsoft-konto er blevet suspenderet midlertidigt for at beskytte dig mod svindel eller misbrug, da der er registreret aktiviteter, der kan tyde på spam eller svindel.

Løsninger

Du kan låse op for din konto ved at bekræfte, at det er din konto.

Løsning 1: Fjern blokeringen fra din konto online

1. Gå til https://account.live.com.
  2. Log på den blokerede konto med mailadressen og adgangskoden til din Microsoft-konto.
  3. Du bliver bedt om at bekræfte, at det er din konto. Det sker ved, at vi sender en sikkerhedskode til en mailadresse eller et telefonnummer, som du har oplyst som den ønskede metode til kontakt omkring sikkerhed. Vælg en af valgmulighederne på rullelisten.
  4. Angiv den sikkerhedskode, som du har modtaget.
  5. Ret din adgangskode, når du bliver bedt om det.
  6. Gennemse dine kontooplysninger for at sikre, at der ikke er nogen, der har ændret nogle af oplysningerne.

Du skal bruge din nye adgangskode for at logge på din Xbox-konsol.

Løsning 2: Ret forældede sikkerhedskontaktoplysninger

Hvis du ikke kunne nulstille din adgangskode, fordi du ikke kan få adgang til kontaktoplysningerne i din konto, skal du følge disse trin:

1. Vælg Jeg kan ikke bruge nogen af valgmulighederne på rullelisten.
  2. Angiv den Microsoft-konto, som du prøver at gendanne.
  3. Skriv din kontaktmailadresse.
  4. Tryk eller klik på Fortsæt.
  5. Bekræft din identitet ved at angive så mange oplysninger som muligt på siden til gendannelse af Microsoft-kontoen.
  6. Følg vejledningen for at fuldføre processen.
  7. Gennemse dine kontooplysninger for at sikre, at der ikke er nogen, der har ændret nogle af oplysningerne.

Fjern din profil fra alle de konsoller, hvor den kan være gemt (kun Xbox 360)

Når du har fjernet blokeringen af din konto, skal du rydde din profil fra alle de Xbox 360-konsoller, hvor du kan have gemt din profil, så du undgår yderligere svindel.

1. Log på enhver xbox.com-side (f.eks. denne) vha. linket i øverste højre hjørne.
  2. Tryk eller klik på Min konto.
  3. Tryk eller klik på Sikkerhed, familie og forummer, og tryk eller klik derefter på Xbox 360-profilbeskyttelse.
  4. Vælg Kræv download af profil under BESØGTE KONSOLLER.
  5. Vend tilbage til din konsol, og prøv at logge på igen.