Fejl 876C0002 vises, når du prøver at fastgøre et element til din Start-skærm

Følgende fejlkode vises, når du prøver at fastgøre et spil eller en app til din startskærm:

Fejl 876C0002

Det betyder, at vi ikke kunne fastgøre det, du anmodede om.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for at løse dette problem, og prøv derefter at fastgøre igen.

Løsning 1: Kontrollér, at du er logget på konsollen

Se Løsning af problemer med Xbox One-login for at bekræfte, at du er logget på din konsol.

Løsning 2: Test din forbindelse til Xbox Live

Sådan gør du:

1. Gå til startskærmen, og rul til venstre for at åbne guiden.
    Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox  -knappen.
  2. Rul til Indstillinger, og vælg Alle indstillinger.
  3. Vælg Netværksindstillinger under Netværk.
  4. Vælg Test netværksforbindelse. Hvis forbindelsestesten lykkes, opretter din konsol nu forbindelse til Xbox Live.