Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Fejl 876C0104 vises, når du prøver at afspille en video på din Xbox One-konsol

Du får vist følgende fejlkode, når du prøver at afspille en video på din Xbox One-konsol:

Fejl 876C0104

Dette betyder, at din Xbox One-konsol ikke kan afspille den mediefil, du har valgt.

Løsning

Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Tv, musik og video: kører
2017-04-30T00:12:10.7261590+00:00

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl 876C0104 vises, når du prøver at afspille en video på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side