Fejl 87DD000D vises, når du bruger Xbox One-konsollen

Problem

Følgende fejl vises, når du prøver at spille et spil eller åbne andet indhold, du har købt, på din Xbox One-konsol.

• Error 87DD000D

Denne fejl angiver, at vi ikke kunne validere licensen for den titel, du prøver at åbne.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at oprette forbindelse til Xbox Live med den konto, som oprindeligt købte titlen. Hvis du er logget på med en anden konto, skal du finde ud af, hvordan du skifter profiler på Xbox One.

Bemærk! Find ud af, hvordan du kan angive din Xbox One-konsol som din primære konsol i Om min hjemme-Xbox.