Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Fejlkode 87DD000F vises, når du prøver at logge på Xbox Live på Xbox One

Du kan få vist følgende fejlmeddelelse, når du forsøger at logge på Xbox Live på en Xbox One-konsol:

87DD000F

Det kan betyde, at tjenesten var ude af drift, lige før du loggede på.

Løsning

Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-04-30T07:42:13.8779519+00:00

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 87DD000F vises, når du prøver at logge på Xbox Live på Xbox One", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side