Ved brug af dette site godkendes brug af cookies til analyse, personalisering af indhold og annoncer.
Del denne side

Fejlkode 0x87dd001a vises, når du bruger din Xbox One-konsol

Følgende fejlkode vises, når du bruger din Xbox One-konsol:

0x87dd001a

Dette betyder, at konsollen ikke har forbindelse til Xbox Live.

Løsninger

Løsning 1: Tjek statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-06-23T12:36:23.1591350+00:00

Løsning 2: Foretag fejlfinding af din Xbox Live-forbindelse

Få at vide, hvordan du afhjælper dette problem, i Løsning af Xbox One-forbindelsesfejl.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode 0x87dd001a vises, når du bruger din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side