Fejl 87DE0003 vises, når du prøver at åbne et spil eller en app på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at åbne et spil eller en app på din Xbox One-konsol:

87DE0003

Det betyder, at Xbox ikke kan finde licensoplysningerne fra butikken til denne titel.

Løsninger

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-01-21T22:20:09.4857481+00:00
Social og spil: kører
2017-01-21T22:20:09.4857481+00:00

Løsning 2: Test din internetforbindelse

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk, og vælg derefter Netværksindstillinger.
  5. Vælg Test netværksforbindelse.

Hvis du ikke får vist en meddelelse, der bekræfter, at din konsol har forbindelse til internettet, skal du bruge Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl for at få hjælp til at løse problemet.

Løsning 3: Genstart konsollen

1. Rul til venstre på startskærmen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i ca. 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.