Fejl 87DE2712 vises, når du prøver at bruge din Xbox One-konsol

Følgende fejl vises, når du prøver at åbne en titel på din Xbox One-konsol:

Error 87DE2712

Det betyder, at vi ikke kunne finde det relevante indhold i Store.

Løsning

Brug følgende løsninger for at løse problemet.

Løsning 1:  Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Tv, musik og video: kører
2017-08-21T07:06:01.2321927+00:00

Løsning 2: Vent, og prøv igen senere

Hvis Xbox Live-tjenesten kører, har vi problemer med at finde eller få adgang til elementet: Vi arbejder på at løse dette problem. Prøv igen senere.