Fejl 87DE271F vises, når du prøver at starte et spil eller en app

Følgende fejlmeddelelse vises, når du prøver at starte et spil eller en app:

Error 87DE271F

Det kan betyde et af følgende:

• Du har købt og downloadet spillet, men du er ikke logget på og har ikke forbindelse til Xbox Live.
  • Spillet blev købt og downloadet af et andet familiemedlem, og denne person er ikke logget på Xbox One-konsollen.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Social og spil: kører
2017-06-25T21:10:15.3483709+00:00
Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-06-25T21:10:15.8763739+00:00

Løsning 2: For et spil, du har købt og downloadet

Hvis denne fejl vises, og du har købt spillet, skal du kontrollere, at du har forbindelse til og er logget på Xbox Live.

Løsning 3: For et spil, der blev downloadet af et andet familiemedlem

Gør et af følgende, hvis spillet blev købt og downloadet af et andet familiemedlem, og der ikke er nogen licens pr. konsol for spillet:

• Det familiemedlem, som købte spillet, skal være logget på Xbox One-konsollen.
  • Den person, som købte spillet, kan indstille konsollen som sin hjemmekonsol. Du kan finde flere oplysninger under Om min hjemme-Xbox.