Fejlkode 87DF2EE2 vises, når du prøver at downloade indhold fra Xbox Live på Xbox One

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at downloade indhold fra Xbox Live på din Xbox One-konsol:

87DF2EE2

Dette betyder, at downloadprocessen mislykkedes. Normalt opstår denne fejl, når downloadingen bliver afbrudt pga. problemer med forbindelsen.

Løsninger

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-04-23T12:01:00.7171291+00:00

Løsning 2: Foretag fejlfinding af forbindelsesproblemer

Prøv Løsning af problemer med streamingkvalitet på Xbox One.