Fejl 87E00007 vises, når du starter et spil eller en app, som er ved at blive downloadet

Følgende fejlkode vises, når du prøver at starte et spil eller en app:

87E00007

Det kan betyde, at der er ved at blive installeret en opdatering for det spil eller den app, du prøver at starte.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-06-29T05:56:21.1378167+00:00
Social og spil: kører
2017-06-29T05:56:21.1378167+00:00

Du kan også se den detaljerede status på siden status for Xbox Live.

Løsning 2: Se, om der er advarsler i Mine spil og apps

1. Dobbelttryk på Xbox-knappen for at åbne startskærmen.
  2. Rul ned, og vælg Mine spil og apps.
  3. Find titlen, og se, om der en advarsel, eller kontrollér statuslinjen for opdateringen.
  4. Når installationen er afsluttet, kan du prøve at starte titlen igen.