Fejlkode 87E00008 vises, når du starter et spil på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du starter et Xbox One-spil:

87E00008

Det kan betyde, at spillet ikke er installeret korrekt, eller at der er en ventende opdatering. Fejlen kan også forekomme, hvis spillet er blevet flyttet mellem lagerenheder eller startet, mens der blev installeret en opdatering.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Social og spil: kører
2017-02-21T03:39:40.4035158+00:00

Løsning 2: Tjek, om der er en ventende opdatering til spillet

1. Gå til Start, tryk på højre udløser, og åbn Mine spil og apps.
  2. Vælg Spil.
  3. Find det spil, du prøver at spille.

Hvis spilfeltet er nedtonet og viser en statuslinje, er der en igangværende opdatering. Vent, indtil processen er fuldført. Der vises et "*"-ikon øverst til højre på spilfeltet, når spillet er opdateret.

Prøv at starte spillet igen. Hvis det ikke kan startes, kan du prøve den næste løsning.

Løsning 3: Genstart Xbox One-konsollen

1. Rul til venstre fra Start for at åbne guiden.

Bemærk! Du kan åbne guiden fra enhver anden skærm på konsollen ved at dobbelttrykke på Xbox-knappen.

2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Prøv at starte spillet igen.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen. Prøv at starte spillet igen.

Løsning 4: Installer spillet igen

Når du geninstallerer spillet, overskrives det spil, der er gemt på konsollen, og der foretages en opdatering, hvis det er nødvendigt. Du skal først fjerne den tidligere installation, uanset om du har installeret fra en disk eller fra Xbox Store. Sådan fjerner du et spil:

1. Gå til Start, tryk på højre udløser, og åbn Mine spil og apps.
  2. Vælg Spil.
  3. Vælg det spil, du vil installere igen.
  4. Tryk på Menu-knappen på controlleren, og vælg Fjern.

Derefter kan du installere spillet igen. Det gør du ved at indsætte disken eller downloade spillet fra Xbox Store. Hvis du vil downloade spillet igen, skal du søge efter spillet i Store og vælge det. Vælg derefter Installer.

Hvis problemet opstår igen, skal du kontakte Xbox Support.