87E0000F vises, når du downloader et spil eller en app på Xbox One

Du får vist følgende fejlkode, når du forsøger at downloade og installere et spil eller en app fra Xbox Live på din Xbox One-konsol:

87E0000F

Denne fejl kan betyde et af følgende:

• Xbox One-konsollen er ikke opdateret med den seneste opdatering.
  • Xbox Live-tjenesten er ikke tilgængelig i øjeblikket.
  • Konsollen kan ikke oprette forbindelse til Xbox Live.
  • Overførslen af spillet eller appen skal muligvis annulleres, og du skal downloade igen.

Løsninger

Løsning 1: Søg efter en systemopdatering
Hvis du oplever problemer, når du forsøger at downloade et spil eller en app på Xbox One, skal du muligvis opdatere konsollen. Hvis du vil oprette forbindelse til Xbox Live, skal du have den seneste konsolsoftware installeret. Opdateringen kan være påkrævet, hvis du vil spille nye spil.
Hvis du vil se, om der findes en systemopdatering, skal du gøre følgende:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger, og vælg Alle indstillinger.
  3. Vælg System.
  4. Vælg Konsoloplysninger og opdateringer.

Hvis der er en tilgængelig opdatering, vises den nederst i den første kolonne. Hvis ikke, vises meddelelsen "Ingen opdatering tilgængelig".

Bemærk! Systemopdateringer afhænger af strømstyringsplanen for din Xbox One-konsol. Hvis du vil vide mere om indstillinger for strømstyringsplanen på din Xbox One, og hvordan de påvirker systemopdateringer, skal du se Om systemopdateringer på Xbox One.

Løsning 2: Tjek status for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-05-23T23:24:30.5382394+00:00

Affected platforms:

Xbox 360, Xbox One, Xbox on Windows 10, Xbox on other devices

Affected services:

Signing into Xbox Live

Latest update

Were you having issues signing in to Xbox Live? We're happy to say we've got the problem fixed and everything is back to normal. We're grateful for you patience while we worked, Xbox members!

Want to get notified when this feature is back online?

Social og spil: kører
2017-05-23T23:24:30.5382394+00:00

Løsning 3: Test din Xbox Live-forbindelse
Hvis du tidligere har kunnet oprette forbindelse til Xbox Live ved hjælp af din nuværende konsol- og netværkskonfiguration, men du ikke kan oprette forbindelse nu, kan du prøve at teste Xbox Live-forbindelsen.
Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, skal du som det første køre netværksforbindelsestesten på din Xbox One-konsol for at finde ud af, hvad problemet skyldes. Sådan gør du:

1. Tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Alle indstillinger.
  4. Vælg Netværk.
  5. Vælg Test netværksforbindelse til højre på skærmen Netværksindstillinger.

Hvis du ikke kan oprette forbindelse til Xbox Live, viser testen, hvor i forbindelsesprocessen fejlen opstod. Du får også at vide, hvilken type fejl det drejer sig om. Skriv disse oplysninger ned, og gå derefter til Løsning af Xbox One-netværksforbindelsesfejl for at løse problemet.

Løsning 4: Annuller og download appen eller spillet igen
Trin 1: Annuller downloaden
Det er nemt at annullere din aktuelle download. Sådan gør du:

1. Gå tilbage til Start-skærmen, og tryk på Xbox-knappen  for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Gå til Start, gå til højre, og vælg Mine spil og apps. Vælg .
  3. Markér den aktive download eller installation.
    Bemærk! Aktive downloads vises med en statuslinje nederst i feltet for spillet eller appen.
  4. Tryk på Menu-knappen  på Xbox One-controlleren.
  5. Vælg Annuller.

Trin 2: Download spillet eller appen igen
Hvis du vil downloade spillet eller appen igen, skal du søge efter titlen i Xbox Store, vælge den og derefter vælge Installér. Du kan også downloade indhold igen ved at rulle til højre i Mine spil og apps til afsnittet Klar til at installere.