Fejlkode 87E00010 vises, når du kopierer eller flytter et spil eller en app på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at kopiere eller flytte et spil eller en app på din Xbox One-konsol:

87E00010

Løsning

Du kan prøve at løse denne fejl ved at fjerne spillet eller appen og derefter geninstallere elementet, inden du forsøger at flytte det igen:

Fjern spillet eller appen

1. Start fra startskærmen. Tryk på Xbox-knappen på din controller for at åbne startskærmen.
  2. Rul ned, og vælg Mine spil og apps.
  3. Markér det indhold, du vil fjerne.
  4. Tryk på Menu-knappen på controlleren.
  5. Vælg Administrer app eller Administrer spil.
  6. Fremhæv appen eller spillet, og tryk derefter på knappen Menu på controlleren igen.
  7. Vælg Fjern.

Installér appen eller spillet igen

1. Gå til startskærmen, rul ned, og vælg Mine spil og apps.
  2. Rul til højre til afsnittet Klar til at installere.
  3. Vælg spillet eller appen for at downloade og geninstallere spillet eller appen.
  4. Når spillet eller appen er installeret igen, kan du prøve at foretage kopieringen eller flytningen igen.