Fejl 8b050033 vises, når du prøver at opdatere softwaren til din Xbox One-konsol

Følgende fejlmeddelelse vises, når du prøver at opdatere softwaren til din Xbox One-konsol:

Fejl ved systemopdatering: 8b050033

Løsning

Brug Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering til at løse dette problem:

1. Gå til Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.
  2. Vælg Der vises en fejlmeddelelse eller en fejlkode.
  3. Vælg Der vises en fejlkode.
  4. Rul ned på skærmen, og vælg 8b050033.
  5. Følg instruktionerne i Trin 4 for at opdatere din konsol.