Fejl 8B100041 vises, når du åbner en Xbox One-app

Følgende fejl vises, når du prøver at åbne en Xbox One-app:
8B100041
Det betyder, at appen ikke kunne indlæses på din Xbox One-konsol.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger.

Løsning 1: Log alle brugere af

Log alle brugere af konsollen. Benyt følgende fremgangsmåde:

1. Gå tilbage til Start-skærmen, og tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden, og vælg derefter Start.
  2. Rul op til Log på øverst i guiden.
  3. Vælg den profil, der er logget på konsollen.
  4. Vælg Log af.
  5. Gentag disse trin for hver profil, der er logget på konsollen.
  6. Log på din Xbox Live-profil, og prøv at åbne Xbox One-appen igen.

Løsning 2: Genstart konsollen

Hvis den forrige løsning ikke fungerer, skal du prøve at genstarte din konsol. Udfør disse trin:

1. Tryk på Xbox-knappen for at åbne guiden.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg Genstart konsol.
  4. Vælg Ja for at bekræfte.
  5. Log på din Xbox Live-profil, og prøv at åbne Xbox One-appen igen.

Bemærk! Hvis du ikke kan få adgang til guiden, eller hvis konsollen ser ud til at være frosset, skal du trykke på Xbox-knappen på konsollen og holde den i 10 sekunder, indtil konsollen slukkes. Når konsollen er slukket, skal du genstarte den ved at trykke på Xbox-knappen på konsollen igen.