Fejl ACC1 vises, når du logger på din Xbox One-konsol

Følgende fejl og meddelelse vises, når du logger på din Xbox One-konsol:

ACC1

Sorry, there was a problem with a response from the service.

Det betyder, at der var problemer med et svar fra Xbox Live-tjenesten.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet.

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-06-25T00:29:52.5046871+00:00

Affected platforms:

Xbox 360, Xbox One, Xbox on Windows 10, Xbox on other devices

Affected services:

Signing into Xbox Live

Latest update

Hey Xbox members, we know you’re having issues signing in to Xbox Live, and our best engineers are working to fix the issue as quickly as possible. Thanks for being patient while we get everything back to normal! We’ll post an update as soon as we know more.

Want to get notified when this feature is back online?

Løsning 2: Prøv at logge på igen

Hvis der ikke er problemer med Xbox Live-tjenesten, skal du vente et par minutter og derefter prøve at logge på igen.