Fejl ACC1109 vises, når du bruger din Microsoft-konto til at logge på din Xbox One-konsol

Følgende fejl og meddelelse vises, når du bruger din Microsoft-konto til at logge på din Xbox One-konsol:

• ACC1109
  • Sorry, there was a problem. The best way to fix it is to sign everyone out, then sign back in again.

Det betyder, at der var et problem med login-processen. Normalt opstår denne fejl, når der er flere brugere, som allerede er logget på konsollen.

Løsninger

Du kan løse dette problem ved at logge alle profiler af din Xbox One-konsol. Prøv derefter at logge på din konsol.

Du kan få oplysninger om, hvordan du logger på din Xbox One-konsol, i Sådan logger du af Xbox One.