Del denne side

Fejl ACC1310 vises, når du bruger din Microsoft-konto til at logge på din Xbox One-konsol

Følgende fejl og meddelelse vises, når du prøver at bruge din Microsoft-konto til at logge på din Xbox One-konsol:

  • ACC1310
  • There was a problem, but it should work if you try again.

Det betyder, at der var et problem med login-processen.

Løsninger

Du kan løse dette problem ved at trykke på Xbox-knappen på den trådløse controller til din Xbox One og derefter prøve at logge på din profil igen.

Hvis problemet fortsætter, skal du kontakte Xbox Support.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejl ACC1310 vises, når du bruger din Microsoft-konto til at logge på din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side