Fejl ACC1350 vises, når du logger på din Xbox One-konsol med din Microsoft-konto

Følgende fejlkode og fejlmeddelelse vises, når du logger på din Xbox One-konsol med din Microsoft-konto:

ACC1350

Sorry, there was a problem with a response from the service.

Det betyder, at der var et problem med login-processen.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at prøve at logge på din Microsoft-konto igen.

1. Tryk på Xbox-knappen
  2. Gå til Log på øverst til venstre på skærmen, vælg den konto, du vil logge på, og vælg derefter Log på.
  3. Vælg den konto, du vil logge på med, og vælg derefter Vælg denne person.