Fejlkode ACC1351 vises, når du opretter forbindelse til Xbox Live eller logger på Xbox One

Følgende fejlkode vises, når du prøver at oprette forbindelse til eller logge på Xbox Live på din Xbox One-konsol:

ACC1351

Dette betyder, at der er timeout for forbindelsen.

Løsninger

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-04-28T21:56:14.5596304+00:00

Affected platforms:

Xbox 360, Xbox One, Xbox on Windows 10, Xbox on other devices

Affected services:

Signing into Xbox Live

Latest update

Hey Xbox members, we know you’re having issues signing in to Xbox Live, and our best engineers are working to fix the issue as quickly as possible. Thanks for being patient while we get everything back to normal! We’ll post an update as soon as we know more.

Want to get notified when this feature is back online?

Løsning 2: Foretag fejlfinding af forbindelsen til Xbox Live

Hvis der ikke er nogen aktuelle advarsler for tjenesten på statussiden, skal du bruge Løsning af problemer med streamingkvalitet på Xbox One . Her kan du få hjælp til at løse problemer med timeout og langsomme forbindelser.