Fejl ACC5000 vises, når du logger på din Xbox One-konsol

Følgende fejl og meddelelse vises, når du logger på din Xbox One-konsol:

ACC5000

There's a problem with the birthdate on your Microsoft Account. To fix it, sign into account.live.com, then choose Edit personal info.

Det betyder, at din registrerede fødselsdato er ugyldig.

Løsning

Du kan afhjælpe dette problem ved at opdatere oplysningerne om din fødselsdato på din Microsoft-konto.

Bemærk! Det er kun for voksenkonti, man kan ændre de personlige oplysninger. Det kan ikke gøres for børnekonti.

1. Log på account.live.com med den konto, der har problemet.
  2. Klik på Rediger personlige oplysninger, og ret din fødselsdato.
  3. Klik på Gem.

Der kan gå 1 til 2 timer, før disse ændringer vises i hele systemet. Det afhænger af din placering.