Fejl ACC5015 vises, når du logger på din Xbox One-konsol med din Microsoft-konto

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du logger på din Xbox One-konsol:

ACC5015
Der er desværre problemer med at få svar fra tjenesten (Sorry, there was a problem with a response from the service).

Det betyder, at der var problemer med et svar fra Xbox Live-tjenesten.

Løsning

Se statussen for Xbox Live-tjenesten.

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Xbox Live-kernetjenester: kører
2017-10-22T02:21:54.1788215+00:00

Affected platforms:

Xbox 360, Xbox One, Xbox on Windows 10, Xbox on other devices

Affected services:

Signing into Xbox Live

Latest update

Hey Xbox members, we know you’re having issues signing in to Xbox Live, and our best engineers are working to fix the issue as quickly as possible. Thanks for being patient while we get everything back to normal! We’ll post an update as soon as we know more.

Want to get notified when this feature is back online?