Fejl c00d1126 vises, når du afspiller en sang eller en musikvideo på Xbox One

Du får vist følgende fejlmeddelelse, når du prøver at afspille et nummer eller en musikvideo på din Xbox One-konsol:

c00d1126
Make sure you're connected to the Internet, then try again. If you're definitely connected, make sure no firewalls or proxy servers are blocking access to Xbox services.

Dette kan betyde, at du prøver at afspille streamet indhold, mens din konsol er offline.

Løsninger

Du kan prøve at afhjælpe dette problem med følgende løsninger:

Løsning 1: Sørg for, at Xbox-konsollen har forbindelse og er online. Du kan få hjælp til fejlfinding af netværksproblemer i Support til netværk.

Løsning 2: Sørg for, at du er logget på en Xbox Live-konto.