Fejl CP199 vises, når du prøver at få adgang til dine Xbox One-faktureringsoplysninger

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at få adgang til dine faktureringsoplysninger på Xbox Live:

CP199
Der er problemer med at få adgang til tjenesten (There's a problem reaching the service). Prøv igen om et par minutter.

Løsninger

Du kan prøve følgende for at løse problemet:

Løsning 1: Se statussen for Xbox Live-tjenesten

Hvis der vises en meddelelse, skal du vente, indtil tjenesten kører, og derefter prøve igen:

Køb og brug af indhold: Begrænset
2017-09-20T13:18:21.0000000-07:00

Påvirkede platforme:

Xbox One

Påvirkede tjenester:

Hey all! If you're seeing issues with being charged for the Minecraft: Better Together update, we're actively looking into it!

Løsning 2: Prøv af få adgang til dine faktureringsoplysninger igen