Fejl CP205 vises, når du foretager et køb på Xbox One

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at ændre sikkerhedskode for din betalingsmåde, mens du foretager et køb på din Xbox One-konsol:

CP205
This payment option won't work. Use a different or new way to pay. If you have questions, please ask your bank.

Det betyder, at der var problemer med at godkende din betalingsmetode.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for at afhjælpe problemet.

Løsning 1: Kontakt din bank eller dit finansieringsselskab

Der kan være følgende årsager til, at dit køb ikke blev gennemført:

• Betalingsmåden er ikke blevet aktiveret.
  • Betalingen blev afvist på grund af manglende dækning.
  • Betalingsmåden kan ikke bruges til onlinekøb eller automatisk fakturering.
  • Selskabet, som har udstedt betalingsmåden, blokerer bevidst for brug af kortet.

Kontakt dit kreditkortselskab, din bank eller dit finansieringsinstitut for at sikre dig, at det betalingsmiddel, du har valgt, er aktiveret, at det har dækning, og at det ikke bevidst bliver blokeret.

Løsning 2: Tilføj en ny betalingsmåde

Hvis du vil tilføje en ny betalingsmåde, skal du gå til Skift betalingsmåde, vælge Tilføj en betalingsmåde til venstre på skærmen og derefter følge instruktionerne.

Løsning 3: Prøv at foretage købet igen senere

Dit køb kan være blokeret af en af følgende årsager:

• Der er for mange afviste købsforsøg inden for kort tid.
  • Microsoft-kontoen eller betalingsmåden bruges fra et mistænkeligt sted.
  • Betalingsmåden er måske registreret for en overtrædelse i forbindelse med manglende betaling, og derfor kan den ikke bruges til nye køb.

Vent, og prøv at udføre transaktionen igen i løbet af 24 til 48 timer. Hvis der forekommer for mange købsfejl, kan det betyde, at transaktioner ikke kan behandles før efter en vis tid uden købsforsøg (normalt 24 til 48 timer).