Fejl CP221 vises, når du prøver at føje et betalingsmiddel til Xbox Live

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at føje et betalingsmiddel til din Xbox Live-konto:

CP221

You've added it to your account already. You're ready to buy what you want!

Løsning

Hvis denne fejl vises, betyder det, at det betalingsmiddel, du prøver at føje til din konto, allerede er blevet tilføjet og klar til brug.