Fejl CP309 vises, når du opdaterer adressen på din Xbox Live-konto fra en Xbox One-konsol

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du opdaterer adresseoplysningerne for din Xbox Live-konto fra en Xbox One-konsol:

• CP309
  • Your city, state, and postal code didn't match. We’ll go back to where you can check and fix them.

Det betyder, at den by, stat og det postnr., du har indtastet, ikke stemmer overens og er forkerte.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at gå tilbage og angive din by, stat og dit postnr. igen. Kontrollér, at de oplysninger, du har angivet, er korrekte.