Fejl CP315 vises, når du prøver at opdatere adresseoplysningerne fra en Xbox One-konsol

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at opdatere adresseoplysningerne for din Xbox Live-konto fra din Xbox One-konsol:

CP315

Your city, state, and postal code didn't match. We’ll go back to where you can check and fix them.

Det betyder, at den by, stat og det postnr., du har angivet, ikke stemmer overens og er forkerte.

Løsninger

Du kan løse dette problem ved at bekræfte, at de oplysninger om by, stat og postnr., du har angivet, er korrekte. Hvis du vil bekræfte (eller ændre) oplysningerne, skal du se Rediger dine Xbox Live-kontooplysninger.