Fejl CP405 vises, når du opdaterer sikkerhedskoden til en betalingsmåde

Følgende fejlkode og -meddelelse vises, når du prøver at opdatere sikkerhedskoden for din betalingsmåde:

CP405

The security code wasn't correct. See how it's written on your credit card, and enter it again.

Løsning

Du kan løse dette problem ved at bekræfte, at den sikkerhedskode, du har angivet, er korrekt. Hvis den er forkert, skal du tjekke, hvordan den vises på dit kreditkort, og derefter angive den igen. Hvis du vil bekræfte (eller ændre) oplysningerne, skal du gå til Skift betalingsmåde, vælge Opdater en betalingsmåde i venstre side af skærmen og derefter følge instruktionerne.