Fejl E101 vises, når du prøver at opdatere softwaren til din Xbox One-konsol

Du får én af følgende fejlkoder, når du prøver at opdatere softwaren på din konsol:

• E101
  • E101 xxxxxxxx xxxxxxxx

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Løsning

Brug Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering til at løse dette problem:

1. Gå til Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.
  2. Vælg Der vises en fejlmeddelelse eller en fejlkode.
  3. Vælg Der vises en fejlkode.
  4. Rul ned på skærmen, og vælg E101 XXXXXXXX XXXXXXXX.
  5. Følg instruktionerne i Trin 4 for at opdatere din konsol.