Del denne side

Fejlkode E200 vises, når du bruger din Xbox One-konsol

Du får følgende fejlkode, når du bruger din Xbox One-konsol:

E200

eller

E200 XXXXXXXX XXXXXXXX

Bemærk! "x"-tegnene varierer.

Løsning

Brug Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering til at løse dette problem:

  1. Gå til Løsning af problemer med Xbox One-systemopdatering.
  2. Vælg Der vises en fejlmeddelelse eller en fejlkode.
  3. Vælg Der vises en fejlkode.
  4. Rul ned på skærmen, og vælg E200 XXXXXXXX XXXXXXXX.
  5. Sluk og tænd konsollen. Hvis fejlen opstod under en systemopdatering, skal du genstarte systemopdateringen.

Var denne artikel nyttig?

Ja
Nej

Tak for din feedback

Tak for din feedback!

Vi beklager, at denne artikel ikke kunne løse dit problem. Vi giver ikke op, og det skal du heller ikke gøre. Prøv gruppeindstillingen herunder.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Giv feedback om dette emne

255 tegn tilbage.
Beskyt dine personlige oplysninger ved ikke at medtage kontaktoplysninger i din feedback.
Få hjælp fra gruppen
Ambassador chat image
Ambassadørchat
Chat direkte med en anden Xbox-bruger, der gerne vil hjælpe.

Kontakt os

Vil du kontakte support vedrørende problemet "Fejlkode E200 vises, når du bruger din Xbox One-konsol", som du læste om, eller vedrørende et andet problem?

Del denne side